Aan raambekledingen worden tegenwoordig nieuwe eisen gesteld. Ze moeten geschikt zijn voor hoeken tot bogen, van dakvensters tot serres. Luxaflex® raamdecoraties zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij elk formaat of type raam, in de meest uiteenlopende vormen. Speciale toepassingen? Wij hebben alles wat denkbaar is. Verduister een slaapkamer volledig of verfraai een badkamer of keuken, functioneel en met behoud van privacy. Luxaflex®, de ultieme oplossing voor uw huis, uw leven.

Duette® Shades van Luxaflex® hebben een unieke honingraatstructuur die ze zacht, duurzaam en enorm energievriendelijk maakt. De isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen blijft.

Wie op zoek is naar ongeëvenaarde elegantie en schoonheid, komt vanzelf bij onze Roman Shades terecht. Deze vouwgordijnen zijn beschikbaar in meer dan 200 geraffineerde stoffen - stuk voor stuk speciaal voor deze collectie gekozen en beproefd. De confectie en de afwerking zijn van de hoogste kwaliteit, met oog voor de kleinste details. Roman Shades van Luxaflex® vormen de top van haute couture raambekledingen in huis.

Tevens voeren wij een grote collectie houten jaloezieën, met of zonder ladderband, om uw woonkamer, keuken, slaap- of badkamer te verfraaien. Laat u vakkundig voorlichten bij Stoffeerderij de Eendracht in Vijfhuizen!

[Bron: Luxaflex]